Οι απόφοιτοι απ’ τα ΙΕΚ έχουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση & το πτυχίο τους αναγνωρίζεται απ’ το δημόσιο;

Σε μια εποχή που η αγορά έχει ανάγκη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, τα ΙΕΚ συνιστούν μια πρώτης τάξεως επιλογή για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελληνίων δεν είναι μονόδρομος .

Υπακούοντας στις επιταγές της αγοράς εργασίας καθώς και στη ζήτηση του κάθε κλάδου, τα ΙΕΚ προσφέρουν ειδικότητες που εξασφαλίζουν στους σπουδαστές τους την σίγουρη κι άμεση είσοδό τους στον επαγγελματικό στίβο προκειμένου να μετατραπούν από μαθητές σε ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Ωστόσο, επειδή μερικές φορές είναι ορθότερο να μιλάμε με αριθμούς, ας χρησιμοποιήσουμε κάποια στατιστικά στοιχεία του IΙEK ALTO.

Το ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων μας απ’ την αγορά εργασίας αγγίζει το 97%! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πολύ απλά ότι οι 9 στους 10 σπουδαστές μας, με το που αποκτήσουν το πτυχίο τους, βρίσκουν αμέσως δουλειά και, το σημαντικότερο όλων, στο αντικείμενο των σπουδών τους!

Το Career Office του ΙΙΕΚ ALTO όχι μόνο εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε κορυφαίες επιχειρήσεις, αλλά αποδεδειγμένα μεριμνά και για την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά την αποφοίτηση αλλά και την ομαλή ένταξή τους στον εργασιακό χώρο. Κι όλα αυτά με ουσιαστική εξατομικευμένη υποστήριξη και προσήλωση στον στόχο – που δεν άλλος απ’ το να βρει το κάθε μας παιδί την κατάλληλη για εκείνο θέση εργασίας στο αντικείμενο που έχει σπουδάσει δίπλα μας -.

Τελειώνοντας, αυτό που δικαίως απασχολεί τόσο τους νέους όσο και τους γονείς τους είναι το εάν το Πτυχίο που θα πάρουν απ’ το ΙΙΕΚ είναι αναγνωρισμένο. Το ΙΙΕΚ ALTO, λοιπόν, ως πιστοποιημένος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας, χορηγεί στους σπουδαστές Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5, το οποίο λαμβάνεται ύστερα απ’ τη συμμετοχή των σπουδαστών στις εξετάσεις Πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ και αναγνωρίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μπορεί, τέλος, να χρησιμοποιηθεί σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ και για διορισμό σε θέσεις του Δημοσίου.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο