Γνωρίστε μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι Είμαστε

Το IEK ALTO είναι πιστοποιημένος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας (Αριθ.Αδ.130338/Κ1/05.08.2016-ΦΕΚ 2537/Β΄/17.08.2016,Αρ. Επικ. 133144/Κ1/07-08-2018-ΦΕΚ 3716/Β΄/30.08.2018), με έδρα την Πάτρα.

Με πάνω από 130 ειδικότητες, αποτελούμε πλέον, κορυφαία επιλογή όσων αποζητούν τα εφόδια εκείνα, που θα τους καταστήσουν ικανούς και επαρκείς ώστε να αποκατασταθούν επαγγελματικά ή να αποκτήσουν ειδίκευση σε μεμονωμένους τομείς.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας, εδράζεται στη μοναδικότητα του κάθε σπουδαστή. Στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής μας θεώρησης, κάθε σπουδαστής είναι μια προσωπικότητα με διαφορετικές ανάγκες, ιδέες και αντιλήψεις και έτσι ακριβώς αντιμετωπίζεται. Κάθε του ανάγκη καλύπτεται άμεσα. Για κάθε του πρόβλημα υπάρχει μια άμεση και αποτελεσματική λύση.

Το Όραμά μας

Όραμά μας, είναι να είμαστε η κορυφαία επιλογή των σπουδαστών Ιδιωτικών ΙΕΚ στη Δυτική Ελλάδα, αλλά και το πρώτο όνομα που θα έρχεται στο μυαλό όσων αναζητούν μεταλυκειακές σπουδές υψηλού επιπέδου, στηριζόμενοι στην ποιότητα, την ακεραιότητα, την προοπτική και –πλέον- τη φήμη μας.

Οι Στόχοι μας

Στόχοι μας, είναι να διασφαλίζουμε στους σπουδαστές εξειδικευμένους εκπαιδευτές, να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, να αποκτούμε υψηλή κατάρτιση σε όλους τους τομείς, να αναζητούμε πρωτοποριακές λύσεις, να βελτιώνουμε συνεχώς τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τις υποδομές μας, και να ενθαρρύνουμε την καινοτομία.

Η Έμπνευσή μας

Η πηγή έμπνευσής μας, είναι οι ικανοποιημένοι απόφοιτοι! Το ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών μας, αγγίζει το 97% που σημαίνει ότι 9 στους 10 αποφοίτους μας, μόλις αποκτήσουν το πτυχίο τους, βρίσκουν αμέσως δουλειά, και μάλιστα στο αντικείμενο σπουδών τους!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο