ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι πλήρως οργανωμένες κτηριακές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ALTO στην καρδιά της Πάτρας, στον πεζόδρομο Παντανάσσης & Αγ. Ανδρέου, αποτελούν πρότυπο εκπαιδευτικών δομών και εξασφαλίζουν στους σπουδαστές μας, τις ιδανικές συνθήκες σπουδών αλλά και ευχάριστης παραμονής στο χώρο.

Το ανακαινισμένο και λειτουργικό τριώροφο κτίριο, έκτασης 1.500 τ.μ., αποτελεί τη μεγαλύτερη κτηριακή επένδυση στο χώρο της εκπαίδευσης στη Δυτική Ελλάδα.

Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα, οι σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Η παραμονή σπουδαστών και εκπαιδευτών στους χώρους του ΙΕΚ ALTO είναι ευχάριστη και δημιουργική.

Σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σπουδαστών στη χρήση της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, με υπευθυνότητα και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, το ΙΕΚ ALTO οδηγεί στην κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας!

Οι Αίθουσες Διδασκαλίας είναι ειδικά σχεδιασμένες και εφοδιασμένες με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα, για τη κάλυψη των διαλέξεων και των σεμιναρίων που προσφέρονται στους σπουδαστές, στο πλαίσιο της θεωρητικής τους κατάρτισης

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ - ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Το Εργαστήριο Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένο, με μηχανήματα τελευταίων προδιαγραφών, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε πραγματικές συνθήκες επαγγελματικής κουζίνας.
  

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Τo Εργαστήριo Αισθητικής καλύπτει τις απαιτήσεις για πλήρη πρακτική εξάσκηση στο τομέα της Ομορφιάς, σε όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία με επώνυμους φορείς όπως KRYOLAN, NYX, ESSIE, YELLOW ROSE, BWOMAN, BΕNEFIT και πολλούς άλλους, παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να βλέπουν το ιδανικό, αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους και να εκφράζουν το ταλέντο τους με προϊόντα επαγγελματικά, καθιερωμένα και επώνυμα.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ

To Εργαστήριo Κομμωτικής καλύπτει τις απαιτήσεις για πλήρη πρακτική εξάσκηση στο τομέα της Κομμωτικής, σε όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία με επώνυμους φορείς όπως WELLA, PALCO και πολλούς άλλους, παρέχει τη δυνατότητα στους σπουδαστές να βλέπουν το ιδανικό, αισθητικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους και να εκφράζουν το ταλέντο τους με προϊόντα επαγγελματικά, καθιερωμένα και επώνυμα.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

Το Εργαστήριο Πληροφορικής & Εφαρμοσμένων Τεχνών, ενημερωμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποτελεί πρότυπο, σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Με μια φράση: η τεχνολογία στο αποκορύφωμά της!

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

Το Εργαστήριο Παιδαγωγικών, είναι ένας ευχάριστος χώρος που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της προσχολικής αγωγής. Είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τις δημιουργικές κατασκευές, τα μουσικά όργανα, το κουκλοθέατρο, τα παιχνίδια, τις ζωγραφιές και τη φαντασία των σπουδαστών που θα επιλέξουν τη Βρεφονηπιοκομία.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τα Εργαστήρια Υγείας & Αθλητισμού, με πλήρη εξοπλισμό και τα απαραίτητα αναλώσιμα. Εκεί οι σπουδαστές γνωρίζουν τον τομέα της Υγείας και της αποκατάστασης των ασθενών και ετοιμάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές για τον μελλοντικό προορισμό τους: την προσφορά τους στο συνάνθρωπο.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ & ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το Εργαστήριο Βοηθών Φαρμακείου – Τεχνικών Φαρμάκων, Καλλυντικών & Παρεμφερών Προϊόντων, είναι ένα προσεγμένο περιβάλλον, με εξοπλισμό, με αντιδραστήρια υλικών και όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις, όπου οι σπουδαστές πειραματίζονται και δημιουργούν τη δική τους άποψη στη πράξη, στον τομέα των Χημικών εφαρμογών.

 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ - ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ

 

Το Εργαστήριο Ηλεκτρολογίας – Μηχανολογίας, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπου οι σπουδαστές χειρίζονται τις πρακτικές εφαρμογές της ειδικότητας και αποκτούν γνώσεις ηλεκτρολογίας, ηλεκτρονικών και ενεργειακών εφαρμογών. Έτσι, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας με άποψη, ώστε να εξασφαλίσουν μετά τις σπουδές τους, μια σίγουρη, επαγγελματική προοπτική.

 

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο