ΤΟ ΙΙΕΚ ALTO ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ «ΚΟΜΑΙΘΩ’» ΠΑΤΡΑΣ

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ» και «ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ», επισκέφτηκαν το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία «ΚΟΜΑΙΘΏ».

Το Πολυδύναμο Κέντρο Πολιτών με Αναπηρία ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» αποτελεί μια υπηρεσία του ΚΟΔΗΠ (Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων) που στοχεύει στη δημιουργική απασχόληση παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με αναπηρίες (νοητική στέρηση, κινητικά προβλήματα, κλπ) καθώς και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Οι σπουδαστές μας είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις δράσεις που αφορούν τη δημιουργική απασχόληση ατόμων με αναπηρία, να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τις δράσεις και τη διαχείριση των ατόμων αυτών και να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό χορευτικό παραδοσιακών χορών, από τα παιδιά του ΚΟΜΑΙΘΩ!

Οι στιγμές ήταν μοναδικές και τα συναισθήματα αμέτρητα! Και το συμπέρασμά μας ένα: «Χαμογέλασε πολύ! Σου πάει!»

Ευχαριστούμε θερμά την ψυχολόγο και προϊσταμένη της Δομής, κα. Μενάγια Κατερίνα, καθώς και τις κυρίες Μανέττα Δέσποινα, Ειδική Παιδαγωγό, Ταταροπούλου Χριστίνα, Φυσικοθεραπεύτρια και Αναστασοπούλου Βάσω, Εικαστικό,  για τη θερμή φιλοξενία αλλά και για την πρόθεσή τους να μας ξεναγήσουν στις εγκαταστάσεις τους και να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις και τις μοναδικές εμπειρίες τους!

Τους σπουδαστές συνόδευσαν οι καθηγητές του ΙΙΕΚ ALTO:  κα. Γεωργιάδη Ανδρομάχη, κος Κοτσέτας Φάνης και κα. Ραβασοπούλου Νεκταρία.

Για περισσότερα, δες εδώ ή εδώ

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο