Το IEK ALTO για μια ακόμη χρονιά στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» του Α΄ και του Γ΄ εξαμήνου του ΙΕΚ ALTO συμμετείχαν για μια ακόμη φορά στο 9ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, που διεξήχθη στις 11 & 12 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Elite City Resort.

Τα παιδιά συνόδευσαν οι καθηγήτριες τους κ. Γαλάνη Φωτεινή και κ. Μπεκρή Κωνσταντίνα, όπως επίσης και η Υπεύθυνη Γραφείου Σταδιοδρομίας & Πρακτικής Άσκησης κ. Γαρίνη Δήμητρα.

Το 9ο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, με κεντρικό σύνθημα «Mind the gap», τελεί υπό την εκπαιδευτική εποπτεία και αιγίδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, την COSTA NAVARINO και το ELITE CITY RESORT.

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν και τις δύο ημέρες, στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort. Επίσης, συμμετείχαν στο workshop με θέμα «Εστίαση & Γαστρονομία».

Κάποιες από τις ομιλίες που τους ενθουσίασαν περισσότερο ήταν:

  • Ελληνικός Τουρισμός 2020 από τον κο Γρηγόρη Τάσιο, Πρόεδρο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ
  • Εγώ, πότε θα γίνω μάνα…ger? από την κα Λία Ζαμπέτογλου, Hospitality Expert-Διευθύντρια Εκπαίδευσης ΙNΣΕΤΕ
  • Mind thegeneration gap: «Τι 30, τι 40, τι 50…» από την κα Έλενα Γκίκα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού COSTA NAVARINO
  • Σκέψου αλλιώς, δες τη ζωή με άλλα μάτια από τον κο Βαγγέλη Αυγουλά, Δικηγόρο-Πρόεδρο Δ.Σ ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ, Εκπρόσωπο της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS για νέους με προβλήματα όρασης.

Ήταν μια σπουδαία εμπειρία για όλους, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης οι σπουδαστές παρέλαβαν τα πιστοποιητικά παρακαλούθησης με μεγάλη ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο