Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στο κλείσιμο της δράσης «Η Υγεία πάνω απ’ Όλα… στης Μαμάς την Κατσαρόλα»

Mε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και των μαμάδων, αλλά και με λαχταριστά γλυκίσματα που παρασκεύασαν  οι ίδιοι, ολοκληρώθηκε η δράση των δικαιούχων ΤΕΒΑ Π.Ε. Αχαΐας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Η καινοτόμος δράση «Η Υγεία πάνω απ’ Όλα… στης Μαμάς την Κατσαρόλα» περιελάμβανε υγιεινά μαγειρέματα, μαθήματα για τεχνικές υγιεινής μαγειρικής από τους έμπειρους και καταξιωμένους chef του IEK ALTO, διατροφικές συμβουλές, οδηγίες για την πρόληψη τροφικών αλλεργιών, παιχνίδια μαγειρικής για τα παιδιά από 7 έως 12 ετών και βιωματικά εργαστήρια, και  έλαβαν μέρος περισσότερες από 50 μητέρες και παιδιά.

Η δράση υλοποιήθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την ενδυνάμωση και ψυχοκοινωνική στήριξη των ωφελούμενων ΤΕΒΑ/FEAD (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους).

Στην επιτυχημένη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στο σύνολό της στο IEK ALTO, συμμετείχαν ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ), έμπειροι επιστημονικοί εκπαιδευτές, εθελοντές και σεφ.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο