Συνεργασία IEK ALTO – Icon Fitness

Μια νέα συνεργασία ξεκινά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό!

ΙΕΚ ALTO και Icon Fitness ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν την καλύτερη εκπαίδευση στους σπουδαστές του τομέα Προπονητική Αθλημάτων.

icon fitness - iek euroteamΟι σπουδαστές μας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μέρος των μαθημάτων στον υπερσύγχρονο χώρο του γυμναστηρίου, συνοδευόμενοι πάντα από τους εκπαιδευτικούς τους. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και να δουν πως είναι να εργάζεσαι σε έναν υπερσύγχρονο χώρο άθλησης.
Μια ακόμα σπουδαία ευκαιρία για τους σπουδαστές μας θα είναι ότι στο γυμναστήριο τις ώρες των μαθημάτων θα βρίσκονται και οι επαγγελματίες του χώρου. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στη διάρκεια της χρονιάς οι επαγγελματίες προπονητές θα προσφέρουν την εμπειρία τους, την τεχνογνωσία τους και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν στους σπουδαστές της Προπονητικής. Επιπλέον οι σπουδαστές μας θα μπορούν να “εκμεταλλευτούν” τους επαγγελματίες του Icon Fitness μέσα από τα σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιήσουμε στο πλαίσιο αυτής της εκπαιδευτικής μας συνεργασίας.

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μας συνεργασίας με το Icon Fitness σε όλους μας τους σπουδαστές, ανεξαρτήτως ειδικότητας, παρέχονται ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για να μπορούν να αθληθούν. Με αυτό τον τρόπο οι σπουδαστές μας θα επωφεληθούν από τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουν τα γυμναστήρια Icon Fitness.

Το τμήμα Προπονητής Αθλημάτων του ΙΕΚ ALTO αποτελεί μια σύγχρονη ειδικότητα με μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση και δυνατότητα να εργαστεί σε διάφορα αθλήματα.

Για αυτό καλωσορίζουμε αυτή την εκπαιδευτική συνεργασία με το Icon Fitness παραμένοντας πιστοί στην ποιοτική μας εκπαίδευση!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο