Εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος Πανίτσα

Επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πραγματοποίησαν σπουδαστές από τα τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ ALTO, στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος «Πανίτσα» στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.

Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χαράλαμπος Πανίτσας, έδειξε βασικές κοπές κρεάτων, σε χοιρινό, μοσχάρι και αρνί και παρουσίασε ειδικά premium τεμάχια όπως rib eye, picanha, tomahawk και πολλά άλλα. Στη συνέχεια οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση του executive chef Πέτρου Τσάμη, προχώρησαν σε γευσιγνωσία, μαγειρεύοντας τα με μοναδικό τρόπο.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες κ. Ανδρέα και Χαράλαμπο Πανίτσα για τη φιλοξενία και την εξαιρετική παρουσίαση.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο