Συμμετέχουμε στο TEDx Πάτρας 2019!

Το 5ο κατά σειρά TEDxPatras επιστρέφει και αυτή τη φορά πιο διευρυμένο, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός στην πόλη της Πάτρας έρχεται με ανατρεπτικές ιδέες, συγκινητικές ιστορίες και αληθινές ιστορίες χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότεροι από 15 ομιλητές, 4 performances και μοναδικά workshops, οργανωμένα από 45 και πλέον εθελοντές συνθέτουν μια εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσεις.

Το κεντρικό θέμα του φετινού TEDxPatras είναι η «Αβεβαιότητα/Uncertainty».

Η αβεβαιότητα υπάρχει παντού γύρω μας. Τη συναντάμε στην προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μας ζωή. Την αντιμετωπίζουμε ή την αξιοποιούμε σε ποικίλους τομείς: στις επιστήμες, στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον, στην οικονομία, στον πολιτισμό. Αβεβαιότητα για έναν ή περισσότερους. Για μια ζωή ή περισσότερες. Για μια κοινωνία ή περισσότερες. Για όλο τον κόσμο. Για το τώρα και το μετά. Για το σήμερα και το αύριο.

Το TEDxPatras αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα εθελοντών με δημιουργική διάθεση και πάθος για να μεταφέρουν στην κοινότητα ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Η διεξαγωγή της εκδήλωσης πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των εθελοντών, των χορηγών και των θεατών.

Το IEK ALTO θα βρίσκεται εκεί για να παρουσιάσει ένα μοναδικό και συγκινητικό workshop που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουν!

Σας περιμένουμε

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο