Στρατηγική συνεργασία με την BWOMAN

Ακόμα μια υπέροχη στρατηγική συνεργασία ξεκινά για το ΙΕΚ EUROTEAM, με το γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα κορεάτικων καλλυντικών BWOMAN!

Η BWOMAN ειδικεύεται στα κορεάτικα καλλυντικά και προσφέρει πολλές και ιδιαίτερες επιλογές για το μακιγιάζ και για την περιποίηση του δέρματος. Όλα τα προϊόντα της ΒWOMAN εισάγονται απευθείας από την Κορέα, είναι 100% γνήσια, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και είναι καταχωρημένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με αναφορές CPNP.

Η συνεργασία αυτή, αποτελεί μέρος της δέσμευσης μας προς τους σπουδαστές μας, να είναι πάντα συντονισμένοι στο σήμερα της ειδικότητας τους και να εκπαιδεύονται με τα πλέον σύγχρονα και καινοτόμα προϊόντα! 

Ειδικά στον τομέα Αισθητικής & Ομορφιάς, οι σπουδαστές του IEK ALTO, μέσα από τη συνεργασία με τη BWOMAN θα εξειδικευτούν στο Korean Skincare και θα έρθουν σε επαφή με πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Όπως είναι λογικό, οι σπουδαστές του IEK ALTO κατά τη διάρκεια της φοίτησης τους, θα έχουν αποκλειστικά προνόμια, παροχές και υπηρεσίες από τη BWOMAN, καθώς και prive εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Η συνεργασία μας, θα εγκαινιαστεί στο event “Sunset Talk by Jul Beautyleaks“, από τη Γιούλη Ατματζίδη, Skincare Expert, που θα μας παρουσιάσει τα προϊόντα της BWOMAN και θα μας μυήσει στα μυστικά της κορεάτικης ομορφιάς και όχι μόνο! 

Μέσα από αυτή τη συνεργασία οι σπουδαστές του τμήματος “Ειδικός Αισθητικής και Τέχνης του Μακιγιάζ”, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα κορεάτικα προϊόντα από την BWOMAN και την εφαρμογή τους, μιας και θα είναι διαθέσιμα στο εργαστήριο αισθητικής του ΙΕΚ ALTO!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο