Σεμινάριο και Γευσιγνωσία Premium Ελαιολάδου

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 10.00 πμ. θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο & γευσιγνωσία Premium ελαιολάδου, σε συνεργασία με τη Θάλεια Παπαδοπούλου, Τεχνολόγο Τροφίμων και founder του “Taste Earth” και τον Αλέξανδρο Πατρινό, Executive Chef και Υπεύθυνο Τομέα Γαστρονομίας & Διατροφής της Ανώτερης Σχολής ALTO.

Θα μάθουμε:

  • Κατηγορίες ελαιολάδων 
  • Αρωματικά & γευστικά προφίλ
  • Τεχνικές σωστής γευσιγνωσίας

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ποιότητας, για όσους αγαπούν τη Γαστρονομία και θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης!

Κλείσε τώρα τη θέση σου!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Thank you for your request!
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο