Κανόνες υγιεινής και μέτρα προστασίας έναντι COVID-19

To IEK ALTO θεωρεί την υγεία των σπουδαστών και των εργαζομένων του ως ύψιστη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό, επέδειξε από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του κορονοϊού στην Ελλάδα ιδιαίτερη εγρήγορση στη λήψη προληπτικών μέτρων.

Τα προληπτικά μέτρα καραντίνας που ανακοίνωσε το κράτος, ξεκίνησαν πρώτα από την Αχαΐα και την Ηλεία όπου εκδηλώθηκαν τα πρώτα κρούσματα, στις 5 Μαρτίου 2020. Θέλοντας να υποστηρίξουμε τους σπουδαστές μας σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας, παροτρύναμε τη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκατάρτισηςπου διαθέτουμε κι έτσι πολλά μαθήματα γίνονται από απόσταση.

Επιπρόσθετα, το υλικό των μαθημάτων που θα παρακολουθούσαν οι σπουδαστές, αναρτήθηκε στο σύνολό του στην πλατφόρμα μας, ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή να το μελετούν από το σπίτι. Η ύλη των μαθημάτων, συνεπώς, όχι μόνο δε χάθηκε αλλά καθώς σπουδαστές και εκπαιδευτικοί είχαν στη διάθεσή τους άπλετο χρόνο, μπορούσαν να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους με webinars, ηλεκτρονικές σημειώσεις και virtual lessons.

Ταυτόχρονα, με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη των σπουδαστών, με καθημερινά άρθρα στο site του ΙΕΚ δίναμε ιδέες για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα όμως, το IEK ALTO είχε ως κύριο μέλημά του την ασφαλή παραμονή των σπουδαστών στο κτήριο. Έτσι, κάθε χώρος απολυμάνθηκε πλήρως πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα. Με την έναρξη δε των μαθημάτων, φροντίσαμε να τηρούμε απόλυτα το σύνολο των οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, metra-prostasias

• Προβαίνουμε 2 φορές την ημέρα σε απολύμανση χώρων και επιφανειών με χλωριούχα καθαριστικά και αλκοολούχα διαλύματα 
• Έχουμε διαθέσιμα υλικά απολύμανσης σε όλους τους χώρους
• Αναρτούμε ηλεκτρονικά καθημερινά επικαιροποιημένες ειδήσεις και οδηγίες σχετικά με τον κορονοϊό και στα 4 επίπεδα του κτηρίου
• Τηρούμε τόσο στις αίθουσες όσο και στους κοινόχρηστους χώρους τις αποστάσεις του 1,5 μέτρου

Ειδικά για τους σπουδαστές που έχουν επιλέξει να παρακολουθούν εξ αποστάσεως, δίνουμε τη δυνατότητα να έχουν την ίδια εμπειρία σαν να βρίσκονταν στο χώρο, με μαθήματα τηλεσυνεργασίας μέσω online μαθημάτων.

Για μια ακόμα φορά, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, το IEK ALTO απέδειξε και αποδεικνύει έμπρακτα ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των σπουδαστών και των εργαζομένων.

Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών και την στόχευση στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του σπουδαστή, μας έχουν καταστήσει το πιο αξιόπιστο και σύγχρονο ΙΕΚ στη Δυτική Ελλάδα!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο