Η εμπειρία μας από την καραντίνα

Το ΙΕΚ ALTO και συνολικά οι επιχειρήσεις της Αχαΐας, ήταν από τους πρώτους που τέθηκαν σε καραντίνα, καθώς η Ηλεία και η Αχαΐα εμφάνισαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού.

Οι σπουδαστές μας ήταν εκείνοι που ανησύχησαν περισσότερο, σχετικά με την ολοκλήρωση του εξαμήνου τους και ειδικά όσοι βρίσκονταν στο Δ΄ Εξάμηνο και θα συνέχιζαν για πρακτική άσκηση.

Έχοντας ως κύριο μέλημα την ικανοποίηση και την ασφάλεια των σπουδαστών μας, φροντίσαμε από την πρώτη μέρα αναστολής της λειτουργίας του ΙΕΚ να δώσουμε τη δυνατότητα online μαθημάτων, webinars αλλά και σημειώσεων ανά μάθημα και διδακτική ενότητα, ώστε οι σπουδαστές να μελετούν από το σπίτι, όπως θα έκαναν αν βρίσκονταν στις αίθουσες διδασκαλίας.

Επιπρόσθετα, η Οικονομική Διεύθυνση του ΙΕΚ ALTO δεν επιβάρυνε οικονομικά τους σπουδαστές, συναισθανόμενη τη βαθιά οικονομική κρίση που έπληξε και πλήττει τη χώρα.

Μάλιστα, ενημερώναμε συνεχώς τους σπουδαστές και του γονείς για τις εξελίξεις και τα νέα γύρω από το φλέγον ζήτημα του κορονοϊού αλλά κυρίως τους προτείναμε τρόπους για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους στο σπίτι.

Το IEK ALTO κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει τους σπουδαστές του σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία και ανταμείφθηκε από τα εγκωμιαστικά σχόλια και τις ευχαριστίες τους, τόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όσο και με την επιστροφή τους στο ΙΕΚ.

Οφείλουμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα δημόσιο ευχαριστώ, για την υποστήριξη γιατί αυτή μας δίνει δύναμη να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο