ΦΕΤΑ… ΣΤΟ GELATO; ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

Το “GELATOn the ROAD” ταξίδεψε γευστικά τους σπουδαστές του IEK ALTO

Φανταστείτε ένα ταξίδι γεύσεων, όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και η Ελλάδα συνδέεται με 11 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες. Στο ΙΕΚ ALTO, ζήσαμε αυτή την μοναδική εμπειρία με τη συμμετοχή μας στη δράση γευσιγνωσίας του ευρωπαϊκού έργου GELATOn the ROAD!

Οι σπουδαστές του Τομέα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ALTO, συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε μια εκδήλωση που ανέδειξε την πολυπολιτισμική αξία του παγωτού, στην τριήμερη συνάντηση των εταίρων του έργου GELATOn the ROAD που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα, από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2024.

Οι σπουδαστές μας συμμετείχαν στη δράση γευσιγνωσίας στο ξενοδοχείο Βυζαντινό μέσω της οποίας το gelato διασυνδέθηκε με παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και φαγητά. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το Gelato με γεύση φέτα που παρασκεύασαν Πατρινοί ζαχαροπλάστες.

Στο “GELATOn the ROAD”, με τη συμμετοχή 12 χωρών της ΕΕ (Ιταλία, Βέλγιο, Ελλάδα, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Σερβία, Σλοβενία, Κροατία, Αυστρία, Ισπανία, Πολωνία, Βουλγαρία) και 2 ευρωπαϊκών οργανισμών, οι σπουδαστές μας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να συμμετάσχουν σε ένα διεθνές δίκτυο συνεργασίας!

Στο ΙΕΚ ALTO, προσφέρουμε περισσότερα από απλές σπουδές. Εδώ, οι σπουδαστές μας συμμετέχουν σε πρωτοποριακά ευρωπαϊκά προγράμματα και projects, βρίσκονται δίπλα σε επαγγελματίες του κλάδου και εκτίθενται σε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!

Το μέλλον σου ξεκινάει εδώ, στο ΙΕΚ ALTO! Ενημερώσου για τα προγράμματα σπουδών μας και κάνε κι εσύ τη διαφορά!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο