ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΒΑΡΕΤΑ BUSINESS PLANS!

Πώς θα σας φαινόταν να φτιάχνετε το δικό σας επιχειρηματικό σχέδιο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης;

Ναι, καλά διαβάσατε! Η πλατφόρμα Ent-Youth έρχεται να ταράξει τα νερά και να κάνει τη δημιουργία ενός business plan παιχνιδάκι!

Πλέον, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας επιχειρηματικό σχέδιο εύκολα και γρήγορα, απλά απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις. Η Ent-Youth θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα, και η τεχνητή νοημοσύνη θα κάνει τα υπόλοιπα!

Πρόσφατα, οι σπουδαστές Διοίκησης & Οικονομίας του IEK ALTO είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πλατφόρμα Ent-Youth. Έμαθαν πώς να φτιάχνουν το δικό τους επιχειρηματικό σχέδιο, εξερεύνησαν τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης και ενθουσιάστηκαν με την καινοτόμο προσέγγιση.

Η Ent-Youth ανήκει στο πλαίσιο ευρωπαϊκών έργων Erasmus+, επενδύοντας στο μέλλον των νέων, προωθώντας την επιχειρηματικότητα και υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα.

Το IEK ALTO είναι ο προορισμός για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας με πρωτοποριακούς τρόπους! Ελάτε να εξερευνήσετε τις νέες δυνατότητες και να δημιουργήσετε το μέλλον που ονειρεύεστε!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο