Επίσκεψη εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πραγματοποίησαν σπουδαστές από τα τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ ALTO, στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας κρέατος «Πανίτσα» στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών.
Στη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χαράλαμπος Πανίτσας, έδειξε βασικές κοπές κρεάτων, σε χοιρινό, μοσχάρι και αρνί και παρουσίασε ειδικά premium τεμάχια όπως rib eye, picanha, tomahawk και πολλά άλλα. Στη συνέχεια οι σπουδαστές, υπό την καθοδήγηση του executive chef Πέτρου Τσάμη, προχώρησαν σε γευσιγνωσία, μαγειρεύοντας τα με μοναδικό τρόπο.
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες κ. Ανδρέα και Χαράλαμπο Πανίτσα για τη φιλοξενία και την εξαιρετική παρουσίαση.
We aren’t able to process your payment. Please, try again.