
Στην Ανώτερη Σχολή ALTO με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε μια νέα συνεργασία με τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, International Bread Sommelier, έναν από τους καλύτερους στο είδος του σε παγκόσμιο επίπεδο, για πρώτη φορά στην Πάτρα. Σε συνεργασία με τον Executive Chef Αλέξανδρο Πατρινό, θα παρουσιάσουν ένα εμπνευσμένο masterclass με θέμα: “Viennoiserie High Techniques”.
Σε προσκαλούμε σε ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης και τεχνικής, την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026 στις 11:00 π.μ.!
🔗 Κάνε τώρα την εγγραφή σου – οι θέσεις είναι περιορισμένες!
Κόστος Συμμετοχής: 100€
Για σπουδαστές ΣΑΕΚ 50€ (επιδεικνύοντας βεβαίωση φοίτησης).
Για σπουδαστές της ΣΑΕΚ ALTO 2025-2026 ΔΩΡΕΑΝ