
Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 10.00 πμ. θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο & γευσιγνωσία Premium ελαιολάδου, σε συνεργασία με τη Θάλεια Παπαδοπούλου, Τεχνολόγο Τροφίμων και founder του “Taste Earth” και τον Αλέξανδρο Πατρινό, Executive Chef και Υπεύθυνο Τομέα Γαστρονομίας & Διατροφής της Ανώτερης Σχολής ALTO.
Θα μάθουμε:
Μια ολοκληρωμένη εμπειρία ποιότητας, για όσους αγαπούν τη Γαστρονομία και θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης!
Κλείσε τώρα τη θέση σου!