5 λόγοι να σπουδάσεις στην Πάτρα!

Η Πάτρα είναι μία από τις πιο κλασικές φοιτητικές πόλεις της Ελλάδας και παρακάτω μπορείς να δεις τους λόγους για τους οποίους είναι και η καλύτερη!

  1. Έχει πολλά μαγαζιά, για όλα τα γούστα! Μπαράκια, μεζεδοπωλεία, club, μέρη για χαλαρό ποτό και υπέροχα εστιατόρια με όλων των ειδών τις κουζίνες! Από την Πλατεία Γεωργίου μέχρι την πλατεία Όλγας, την πλατεία Υψηλών Αλωνίων, το λιμάνι, τις σκάλες της Αγ. Νικολάου και τα Βραχνέικα θα βρεις ότι ταιριάζει σε εσένα και την παρέα σου.
  2. Έχει πολλούς φοιτητές και είναι γεμάτη ζωή 24 ώρες το 24ωρο! Η Πάτρα έχει πολλές σχολές, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, με αποτέλεσμα να είναι γεμάτη με νέο κόσμο! Πέρα από τις σπουδές τους όμως, διοργανώνουν και πολύ ωραία events και parties τα οποία δεν πρέπει να χάσεις! 
  3. Από το λιμάνι της Πάτρας μπορείς να ταξιδέψεις στα Επτάνησα, αλλά και στην Ιταλία χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον έξοδα για την μετακίνησή σου σε άλλα λιμάνια της χώρας!
  4. Ένας λόγος ακόμα είναι το… “Πατρινό Καρναβάλι για πάντα”! Ετοιμάσου να ζήσει την πιο fun εμπειρία καρναβαλιού με ξέφρενα parties στα μαγαζιά αλλά και στους δρόμους της πόλης!
  5. Last bat not least….το ΙΕΚ ALTO, Παντανάσσης 4 & Αγ. Ανδρέου, στο κέντρο της Πάτρας! To IEK ALTO είναι πιστοποιημένος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας. Με πάνω από 130 ειδικότητες, αποτελεί κορυφαία επιλογή όσων αποζητούν τα εφόδια που θα τους καταστήσουν ικανούς να αποκατασταθούν επαγγελματικά ή να αποκτήσουν ειδίκευση σε μεμονωμένους τομείς. Τσέκαρε ειδικότητες εδώ!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο