Το Romanos Aesthetic Evolution μοιράζεται τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς με σπουδάστριες του ΙΕΚ ALTO

Σπουδάστριες του τμήματος «Αισθητική και Μακιγιάζ» του ΙΕΚ ALTO, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία για περαιτέρω γνώση και μάθηση, επισκέφθηκαν το φημισμένο κέντρο αισθητικής Romanos Aesthetic Evolution στην Πάτρα.

Το Romanos Aesthetic Evolution στελεχώνεται με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό, ενώ παρέχει πλήθος υπηρεσιών και θεραπειών προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Το ΙΕΚ ALTO συνδυάζοντας τη μάθηση με την εφαρμογή στην πράξη, προσφέρει στους σπουδαστές του όχι μόνο θεωρητική γνώση, αλλά και βιωματική εμπειρία, αφού τους έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε πραγματικούς χρόνους, την εργασία σε ένα κέντρο αισθητικής.

Έτσι, λοιπόν, οι συμμετέχοντες, υπό την επίβλεψη των έμπειρων συνεργατών μας, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και ενημερώθηκαν για σύγχρονες μεθόδους αποτρίχωσης με ενδοθερμία, ηλεκτροθεραπεία, της αποτρίχωσης με βελόνα και IPL, τον κρουστικό υπέρηχο για αδυνάτισμα και του laser.

Παράλληλα, ενίσχυσαν και τις δεξιότητές τους, αφού εφάρμοσαν ποικίλες θεραπείες, όπως δερμοαπόξεση με διαμάντι, ενυδατική θεραπεία με οξέα και βιταμίνη C, θέρμο-κρυοθεραπεία και χρήση υπερήχου προσώπου.

Όλα τα παραπάνω, δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη συμβολή του ιδιοκτήτη του Romanos Aesthetic Evolution, αισθητικού και εκπαιδευτή του ΙΕΚ μας, κ. Ρωμανού Δημήτρη. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και όλα τα «μυστικά» που μοιράστηκε με τους σπουδαστές μας, ούτως ώστε να οδηγηθούν στην κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο