Το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» στο ΙΕΚ ALTO

Στις 29 Νοεμβρίου 2022 το ΙΕΚ ALTO σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» και το Πανεπιστήμιο Πατρών, θα πραγματοποιήσει Ημερίδα που αφορά την Δωρεά Μυελού των Οστών.

Οι καταρτιζόμενοι και οι εργαζόμενοι του ΙΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την Δωρεά Μυελού των Οστών και εάν επιθυμούν να γίνουν και οι ίδιοι δότες.

Η λευχαιμία είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος καρκίνου του αίματος, ο οποίος πολύ συχνά ταλαιπωρεί και μικρά παιδιά. Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να βρεθείς συμβατός με κάποιον, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να γίνουμε όλοι εθελοντές δότες και ίσως καταφέρουμε να σώσουμε μια ζωή!

Εσύ γνωρίζεις πόσο μπορείς να βοηθήσεις έναν ασθενή με λευχαιμία; Μιας και όλοι μπορεί να βρεθούμε σε μια τέτοια θέση, ενημερωνόμαστε για το πως μπορούμε δωρεάν, χωρίς πόνο και με καμία επίπτωση για το δικό μας οργανισμό, να βοηθήσουμε κάποιο συνάνθρωπό μας που πάσχει από καρκίνο του αίματος.

Ομιλήτρια θα είναι η κα Καρακωνσταντή, η οποία κατάφερε να καταπολεμήσει την Λευχαιμία, μιας και στάθηκε τυχερή, καθώς βρέθηκε συμβατός δότης μυελού των οστών για αυτήν. Από τότε προσπαθεί να διαδώσει την σπουδαιότητα του να είσαι εθελοντής δότης για να βοηθηθούν και άλλοι συνάνθρωποί μας.

Είναι στο χέρι μας να χαρίσουμε ζωή!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο