ΤΟ IEK ALTO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, η εκδήλωση παρουσίασης του ΙΕΚ ALTO.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές Ιάσωνας Φωτήλας και Σπύρος Τσιρώνης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαρ. Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίωνας Ζαΐμης και ο Αντιδήμαρχος Πατρέων Παναγιώτης Μελάς. Χαιρετισμό απηύθυνε με μήνυμά του και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης.

Επίσης, έδωσαν το παρόν, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Πατρών, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΣΠΙΡΑΛ», Πέτρος Ψωμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάχη Σιώρου & Φίλιππος Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δ. Ελλάδος & Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Καραχάλιος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δ. Ελλάδας Γιώργος Παππάς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου Σπύρος Πολίτης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρος Τσούμπελης, ο Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου Αποστόλης Παπαϊωάννου, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδος Μαρία Σωτηροπούλου, ο Προέδρος Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Βαγενάς, ο Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτόπουλος, κ.α.

Στην ομιλία του ο CEO του ΙΕΚ ALTO Αλέκος Χριστόπουλος, παρουσίασε την υλικοτεχνική αναβάθμιση και αναμόρφωση των εγκαταστάσεων και υποδομών και εξέθεσε τις αλλαγές που συντελούνται σχετικά με τη μετονομασία των ΙΕΚ σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης. Τέλος, υπογράμμισε ότι το ΙΕΚ ALTO ανοίγει το δρόμο για ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών στην αγορά εργασίας.

Ο Μάριος Ζαφειρόπουλος, Υποψήφιος Διδάκτωρ Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας και Φιλοσοφίας στο Παν. Πατρών, τόνισε την αναγκαιότητα της ορθής επιλογής του επαγγέλματος που πρέπει να είναι συνυφασμένο με την προσωπικότητα του νέου όπως επιδιώκει με επιτυχία το ΙΕΚ ALTO.

Το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η κα Νικόλ Μακρή, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο