Α’ & Β’ Εξάμηνο
Αγγλική ορολογία
Εισαγωγή στην επιστήμη της διατροφής
Μεθοδολογία και έρευνα στον τομέα της διατροφής
Μικροβιολογία και χημεία τροφίμων
Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα
Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας
Φυσικοχημικές διεργασίες
Φυσιολογία του ανθρώπου
Βιοστατιστική
Διατροφή στα στάδια ζωής
Επεξεργασία και συντήρηση τροφίμων
Μεταβολισμός θρεπτικών συστατικών
Οργάνωση και διοίκηση διαιτολογικών χώρων
Πρακτική εφαρμογή στην ειδικότητα
Πρότυπα διατροφής
Πρώτες βοήθειες
