Παρουσίαση – ομιλία για την ειδική αγωγή στα σχολεία

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση – ομιλία, σε υβριδικό μοντέλο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ALTO των ειδικοτήτων «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» και «Βοηθός Εργοθεραπείας», η οποία αφορούσε την υποστήριξη των μαθητών στα δημόσια σχολεία από τις ΕΔΥ ΚΑΙ ΚΕΔΑΣΥ για τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης όλων ανεξαιρέτως των μαθητών στην εκπαίδευση και την προάσπιση της αρμονικής ψυχοκοινωνικής τους ανάπτυξης και προόδου.

Η ομιλήτρια, κα Ανθή Ζάρλα, είναι πτυχιούχος Ψυχολόγος με κατεύθυνση στην κλινική ψυχολογία και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην ειδική αγωγή. Το ενδιαφέρον της για τη σχολική ψυχολογία και την ειδική αγωγή γεννήθηκε με τη πρόσληψη της ως ψυχολόγος στα δημόσια και ειδικά σχολεία της Ελλάδας.

Η μέχρι σήμερα εμπειρία της στο χώρο της εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με τις σπουδές της βοήθησαν τους σπουδαστές μας να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στην ειδική αγωγή και να κατανοήσουν το υποστηρικτικό έργο και τις ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης που προσφέρουν οι Ειδικοί Αγωγοί σε όλους τους μαθητές.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο