ΟΤΑΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!

Μια μέρα γεμάτη χαρά, δημιουργία και αγάπη. Μια μέρα που μας δίδαξε ότι η διαφορετικότητα είναι πηγή δύναμης και ομορφιάς. Μια μέρα που μας συγκίνησε και μας έκανε να πιστέψουμε ότι ένας κόσμος πιο δίκαιος και συμπεριληπτικός είναι εφικτός.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2023, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ALTO συμμετείχαν στη γιορτή που διοργάνωσε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων Πάτρας και συγκέντρωσε μαθητές από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας, το 20ο Γυμνάσιο, το 44ο Δημοτικό Σχολείο και το 52ο Δημοτικό Σχολείο.

Η συνάντηση αυτή ήταν πολύ περισσότερο από μια απλή γιορτή. Ήταν μια συγκινητική εμπειρία κατά την οποία οι συμμετέχοντες τραγούδησαν όλοι μαζί, χόρεψαν, ζωγράφισαν, έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, γεύτηκαν νόστιμα ντόνατς και hot dog, έκαναν face -painting και συμμετείχαν σε πολλά συναρπαστικά δρώμενα. Ήταν η στιγμή που η καρδιά μας «γέμισε» με αγάπη από τις ιστορίες, τις ανάγκες και την μοναδικότητα του καθενός. Σε αυτή τη γιορτή, η διαφορετικότητα δεν ήταν εμπόδιο, αλλά αφορμή για γιορτή.

Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή για όλους μας. Μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο των ατόμων με αναπηρία και να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες τους.

Ευχαριστούμε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αχαΐας για τη θερμή φιλοξενία και τους συντελεστές της εκδήλωσης για την αξέχαστη εμπειρία. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους σπουδαστές και τους εκπαιδευτικούς μας που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην εκδήλωση.

Γιατί σε κάθε ατομική ιδιαιτερότητα κρύβεται η μοναδικότητα που μας κάνει ανεκτίμητους. Και όλοι μαζί, μέσα από τη δημιουργικότητα, την κατανόηση, την ενσυναίσθηση και την αγάπη μπορούμε να χτίσουμε έναν κόσμο όπου η διαφορετικότητα γίνεται η πιο πολύτιμη δύναμή μας, και η αγάπη μας είναι η πιο αληθινή γλώσσα μας!

 

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο