ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥ IEK ALTO ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ LA VALL D’UIXÓ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ!

Μαζί με τις σπουδές σου, φαντάσου να εξερευνάς τα βαθιά μυστικά του τουρισμού σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιοχές της Ισπανίας! Στο IEK ALTO, η μάθηση δεν σταματάει στην τάξη. Ένας κόσμος ευκαιριών ανοίγεται μπροστά σου και μια εξερεύνηση στην La Vall d’Uixó της Ισπανίας είναι η απόδειξη αυτού!

Στο πλαίσιο της δράσης, ζήσαμε μια συναρπαστική εμπειρία από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου 2023. Το ταξίδι μας ήταν πολύ περισσότερο από μια απλή εκδρομή. Ήταν μια ευκαιρία που μετέτρεψε την εκπαίδευσή μας σε μια πραγματική περιπέτεια!

Τι πήραμε από αυτή την ανεκτίμητη εμπειρία; Αποκτήσαμε γνώσεις πάνω στον βιώσιμο τουρισμό, αναπτύξαμε δεξιότητες για την επιχειρηματικότητα, και δημιουργήσαμε διεθνείς σχέσεις και συνεργασίες που ξεπερνούν τα σύνορα της τάξης.

Οι διαλέξεις μας δεν ήταν μόνο θεωρητικές. Συναντήσαμε και εκπαιδευτήκαμε  από ειδικούς στην επικοινωνία και τον τουρισμό. Εξερευνήσαμε την έννοια του βιώσιμου τουρισμού και μάθαμε πώς το service-learning μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο.

Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί! Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τουριστικούς προορισμούς που μας άνοιξαν νέους ορίζοντες: το ιστορικό κέντρο της La Vall d’Uixó, το μονοπάτι του νερού και τα επιβλητικής ομορφιάς Σπήλαια του Σαντ Ζοζέφ, όπου η φύση συναντά την περιπέτεια.

Τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης των σπουδαστών είναι fully covered, συμβάλλοντας σταθερά στην πρακτική τους εξειδίκευση, συνδυάζοντάς την πάντα με μια συναρπαστική σπουδαστική ζωή, γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες!

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει η εκπαιδευτική διαδικασία στο IEK ALTO. Επίκεντρο είναι να κάνουμε το ταξίδι της μάθησης να φαίνεται σαν μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί, μια εμπειρία που συνδυάζει μάθηση και περιπέτεια. Συνδύασε τις σπουδές σου με την πραγματική εφαρμογή και ανακάλυψε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και περιπέτεια!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο