Μοναδικές στιγμές στο TEDx Patras 2019!

Ένα ακόμη TEDx έφτασε στο τέλος του, παίρνοντας μαζί του μαγικές στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις!

Το IEK ALTO είχε φέτος τη χαρά να συμμετέχει σε ένα από τα τρία workshops του TEDx Patras 2019, με θέμα την αβεβαιότητα στον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τομέα.

Ο τίτλος του workshop ήταν “Χαμογέλασε πολύ, σου πάει” και σχετίζεται με την ικανοποίηση και χαρά που παίρνει κάποιος, ο οποίος μέσω των σπουδών του, μπορεί να αντικρίζει το επαγγελματικό του μέλλον με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Αυτό προσπαθήσαμε να αποδείξουμε μέσα από το βιωματικό εργαστήριο στο οποίο συμμετείχε πλήθος ακροατών, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος ανάμεσα στο 1ο και 2ο session των TEDx Talks.

Στη διάρκεια του εργαστηρίου, ζητήθηκε από το κοινό να καταγράψουν με λίγες λέξεις προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους βίο και φαντάζουν άλυτα. Στη συνέχεια έγινε τυχαία αναδιανομή των προβλημάτων αυτών και ο καθένας ξεχωριστά προσπάθησε να προτείνει τη λύση του προβλήματος κάποιου άλλου.

Τελικά για κάθε πρόβλημα υπήρξε και μια λύση, “αλλιώς, δε θα ήταν πρόβλημα”..

Το ίδιο πιστεύουν και οι σπουδαστές μας, μερικοί από τους οποίους σε βίντεο που προβλήθηκε στη διάρκεια του workshop, μοιράστηκαν με το κοινό τους δικούς τους φόβους και αβεβαιότητες αλλά και το πως κατάφεραν με αφορμή αυτές να αντιμετωπίσουν τη ζωή με άλλο μάτι και να πετύχουν τους στόχους τους.

Παναγιώτη, Θανάση και Παναγιώτα σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας το success story σας και χαιρόμαστε που είστε η χειροπιαστή απόδειξη ότι μπορεί κανείς να καταφέρει να ξεπεράσει τις δικές του αβεβαιότητες, απλά κάνοντας αυτό που αγαπάει πολύ!

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσου συμμετείχαν στη διοργάνωση του TEDx, οι οποίοι έκαναν αξέχαστες και μοναδικές όλες τις στιγμές που περάσαμε στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το περασμένο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Για να δείτε τις ομιλίες του φετινού TEDx πατήστε εδώ

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο