MASTERCLASS ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ CHEF ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΕΣΚΙΑ

Η μαγειρική είναι μια τέχνη που συνδυάζει γεύσεις, αρώματα και υφές για να δημιουργήσει εκπληκτικές γαστρονομικές εμπειρίες. Το ΙΕΚ ALTO συμβάλει ώστε να ανακαλύψουν οι σπουδαστές τη μαγειρική και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι, λοιπόν, διοργάνωσε ένα σεμινάριο – masterclass με τον διεθνούς φήμης chef Χριστόφορο Πέσκια σε συνεργασία με τα Κατεψυγμένα Αλιεύματα. Ο αναγνωρισμένος chef έδειξε στους σπουδαστές 2 συνταγές με θαλασσινά «Φάβα με χταπόδι» και «Κριθαρότο θαλασσινών».

Δίδαξε στους σπουδαστές χρήσιμες τεχνικές και εμπλούτισε τις γνώσεις τους με καινοτόμους τρόπους και μέσα εκτέλεσης συνταγών. Μοιράστηκε τα μυστικά της επιτυχίας του και την αγάπη του για την μαγειρική. Μίλησε για τη σημασία των πρώτων υλών και την αξία που αυτές προσδίδουν σε κάθε πιάτο.

Με την ολοκλήρωση του masterclass οι σπουδαστές μαγειρικής με την καθοδήγηση τόσο του εκπαιδευτή τους κ. Πέτρου Τσάμη, όσο και του κ. Πέσκια, δημιούργησαν μοντέρνα πιάτα finger food με κατεψυγμένα αλιεύματα, τα οποία και γεύτηκαν αργότερα όλοι μαζί στο πάρτι που διοργανώθηκε στο αίθριο των εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ALTO.

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο