ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ

Το ΙΕΚ ALTO προσφέρει μοναδικές εκπαιδευτικές επισκέψεις στους σπουδαστές του, εμπλουτίζοντας την μαθησιακή τους πορεία με πρακτικές εμπειρίες σε κορυφαία ιατρικά κέντρα της Ελλάδας. Στα πλαίσια της βιωματικής εκπαίδευσης οι σπουδαστές του τμήματος Εργοθεραπείας επισκέφτηκαν το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πρακτικές θεραπείες που εφαρμόζονται και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και δεξιότητες. Με την καθοδήγηση της εκπαιδεύτριας, κας. Περσεφόνης Γερμενή, οι σπουδαστές μας εμβάθυναν στις θεραπείες που εφαρμόζονται στο ΚΕΦΙΑΠ έχοντας τη δυνατότητα να επισκεφτούν:

  • Την αίθουσα SNOEZELEN – ένα πολυαισθητηριακό περιβάλλον που προσφέρει θεραπεία σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών, από παιδιά με αυτισμό έως και ασθενείς με άνοια.
  • Την αίθουσα εργοθεραπείας & φυσικοθεραπείας – εκεί που οι θεραπείες αλλάζουν ζωές.

Δράσεις σαν και αυτή αποτελούν σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής διαδρομής των σπουδαστών μας, προσφέροντάς τους μια εμπειρία που θα ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στον τομέα της Εργοθεραπείας.

Ευχαριστούμε θερμά το ΚΕΦΙΑΠ για την άψογη φιλοξενία και τη συνεργασία τους σε αυτή τη σημαντική εκπαιδευτική δράση.

Αν θες κι εσύ να κάνεις τη διαφορά, μην το σκέφτεσαι άλλο! Έλα στην ομάδα μας! #TeamIEKALTO

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο