ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ALTO ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΑΧΑΪΑΣ!

Οι σπουδαστές μας από την ειδικότητα Βοηθός Εργοθεραπείας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Αχαΐας, στο πλαίσιο του μαθήματος Πρακτικής Άσκησης Β’ εξαμήνου.

Οι σπουδαστές μας είχαν την σημαντική ευκαιρία να δουν από κοντά πώς το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. συνδυάζει την εκπαίδευση με την πρακτική ζωή:

  • Μαγειρική για αυτόνομη διαβίωση
  • Εργαστήρια γεωπονίας και ζωικής παραγωγής
  • Εργαστήρια αυτόνομης διαβίωσης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διευθυντή του Εργαστηρίου, κ. Ψαρρά και σε όλο το προσωπικό για τη θερμή υποδοχή και την αναλυτική ξενάγηση. Η καθημερινή σας προσπάθεια μας ενέπνευσε και μας άνοιξε νέους ορίζοντες.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους αγαπημένους μας εκπαιδευτές: κ. Αντώνη Λόη, κα Καταφιώτη Ματίνα, κα Κολανγγέλου Ρόζα, κ. Κοτοπούλη Παναγιώτη, κα Νικολέ Σπυριδούλα, κ. Σαριπανίδη, κ. Ανδρικόπουλο, κα Κατσάβαρου Ειρήνη, κα Τσώλα Ελευθερία, κ. Πανταζή Λάζαρο, κα Αβραμοπούλου Ιφιγένεια και κα Γιαννάκη Μαρία.

Εσύ θέλεις να κάνεις τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων; Έλα στο ΙΕΚ ALTO και ξεκίνα την καριέρα σου στην Εργοθεραπεία με εμπειρίες που θα σε εμπνεύσουν!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο