Απογειώνουμε την γεύση, την κάνουμε γνώση κοντά στους σωστούς επαγγελματίες της γαστρονομίας…Tomo’s open kitchen bar-restaurant!

Μία αξέχαστη εμπειρία είχαν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ALTO, από την ειδικότητα “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)”. Το Tomo’s open kitchen bar-restaurant, τους υποδέχθηκε, υπό τη συνοδεία του καθηγητή του ΙΙΕΚ και Chef, κου Πλιάτσικα Χριστόφορου. Η δράση, στο πλαίσιο του μαθήματος: ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, περιελάμβανε “Παρασκευές με τη χρήση thermo mix”. Ο κ. Τομοποσίδης Μιχάλης, ιδιοκτήτης, καλωσόρισε εγκάρδια τους σπουδαστές μας, και τους «παρέδωσε» στον κο Τομοποσίδη Γιώργο, ιδιοκτήτη και chef του καταστήματος. Ο Chef παρουσίασε τον άρτια, εξοπλισμένο χώρο της κουζίνας του, όπου πραγματικά δημιουργεί απίστευτες γεύσεις, με ενδιαφέροντες συνδυασμούς υλικών, ξεχωριστές προτάσεις, επιπέδου, που δίκαια δίνουν στο Tomo’s open kitchen bar-restaurant, τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου, μεσογειακής κουζίνας, στη πόλη μας. Ο κος Τομοποσίδης είχε και… την έκπληξη για τους σπουδαστές, καθώς μαζί με τον Chef, κο Παραρή Ευαγόρα, που βρέθηκε στη πόλη μας, κάλεσαν τους σπουδαστές να μαγειρέψουν μαζί τους! σε πραγματικές συνθήκες κουζίνας:

  • Πουρέ γλυκοπατάτας με φυστικοβούτυρο, κινόα, μέλι, ξύσμα και χυμό lime.
  • Λάδι από σπανάκι και ρόκα.
  • Σούπα αρακά, βελουτέ, με κινόα, φιστίκια Αιγίνης, φουντούκια.

Η εμπειρία, το αποτέλεσμα, οι γεύσεις, μοναδικές, γοήτευσαν όλους μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους κ.κ Τομοποσίδη Γιώργο και Μιχάλη, τον κο Παραρή Ευαγόρα, και το Tomo’s open kitchen bar-restaurant!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο