ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ! ΣΤΟ ΤΟΜΟ’S OPEN KITCHEN BAR

Μια μοναδική εμπειρία μύησης στον κόσμο του κρασιού, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ALTO με τη συνοδεία του καθηγητή μας, κ. Αποστολόπουλου Ανδρέα!

Σε ένα μοναδικό χώρο, στο TΟΜΟ’S Open Kitchen Bar, οι σπουδαστές του Τομέα Τουριστικών Επαγγελμάτων παρακολούθησαν μάθημα Οινολογίας από τον ειδικό, κ. Τομοποσίδη Μιχάλη, F & B και ιδιοκτήτη του εστιατορίου!

Στη διάρκεια του μαθήματος, ο κ. Τομοποσίδης μας ξενάγησε στο κελάρι του TOMO’S και μας εντυπωσίασε με τις γνώσεις του, το μεράκι του και την αγάπη του για το κρασί και τις ποικιλίες του.

Ο χώρος ήταν ζεστός και φιλόξενος και οι σπουδαστές μας βίωσαν την εμπειρία της γευσιγνωσίας σε διάφορες ποικιλίες και είδη κρασιών.

Δοκιμάσαμε Μαλαγουζιά από το Κτήμα Αντωνόπουλου, Μαλαγουζιά Ροζέ και Ξινόμαυρο από το Κτήμα Άλφα και Merlot από το Κτήμα Καρυπίδη!

Απλά καταπληκτικά! Επισκεφτείτε το TΟΜΟ’S Open Kitchen Bar και γευτείτε κι εσείς!

Ευχαριστούμε τον κ. Τομοποσίδη για τη φιλοξενία αλλά και τις γνώσεις που μας μετέδωσε!

 

Για περισσότερα, δες εδώ!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο