Στο πλαίσιο του μαθήματος «Έλεγχος Εμπορευμάτων» οι σπουδαστές από την ειδικότητα της Μαγειρικήςπαρακολούθησαν live παραλαβή εμπορευμάτων για τις κουζίνες του ξενοδοχείου My Way καθώς και όλες τις διαδικασίες ελέγχου και ταξινόμησης τους.
Τη δράση επιμελήθηκε η καθηγήτρια Τουριστικών του ΙΕΚ ALTO Σοφία Χριστοπούλου με τους συνεργάτες της στο ξενοδοχείο My Way, την οποία και ευχαριστούμε.
Θερμές ευχαριστίες όμως οφείλουμε και στο chef Θανάση Σάκκαρη και την ομάδα του, τόσο για τη φιλοξενία όσο και για την τόσο χρήσιμη και στοχευμένη του παρουσίαση.
We aren’t able to process your payment. Please, try again.