10 Λόγοι για να επιλέξεις το ΙΙΕΚ ALTO!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να κατανοούν ότι στην εποχή που ζούμε και η οποία διαρκώς εξελίσσεται, η είσοδος σε κάποια σχολή μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων δεν αποτελεί μονόδρομος. Την λύση έρχονται να δώσουν τα ΙΕΚ, το καθένα με τις δικές του δυνατότητες και προοπτικές. Παρακάτω θα δείτε τους 10 λόγους για να επιλέξει κάποιος το ΙΙΕΚ ALTO και γιατί αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή!

 1. Υψηλό επίπεδο ποιότητας της εκπαίδευσης.
  Το ΙΙΕΚ ALTO παρέχει στους σπουδαστές του υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης και τους εξοπλίζει με τις άρτιες γνώσεις και τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζονται για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επίσης, πέραν της απόκτησης της Βεβαίωσης Κατάρτισης Σπουδών, τους προετοιμάζει κατάλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, δηλαδή την απόκτηση του Κρατικού Διπλώματος το οποίο αναγνωρίζεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
 2. Επιπλέον εκπαιδευτικές παροχές και προνόμια.
  Εκτός του ότι η εγγραφή γίνεται εύκολα με τα τυπικά δικαιολογητικά (π.χ. απολυτήριο Λυκείου, ταυτότητα κλπ.), όσοι φοιτούν στο ΙΙΕΚ ALTO έχουν την δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σεμαθήματα Αγγλικών επιπέδου Β2 και C2 για την απόκτηση των αντίστοιχων διπλωμάτων, καθώς και σε μαθήματα χρήσης υπολογιστών για την απόκτηση του ECDL, τα οποία αποτελούν απαραίτητα προσόντα για την σύνταξη ενός ολοκληρωμένου βιογραφικού.
 3. Πλήθος ειδικοτήτων.
  Το ΙΙΕΚ ALTO ακολουθεί πάντα τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και προσφέρει ένα πλήθος ειδικοτήτων προς επιλογή, ανάλογο της ζήτησης σε κάθε επαγγελματικό τομέα. Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης είναι άμεσα διαθέσιμοι για να καθοδηγήσουν τον υποψήφιο σπουδαστή, να του λύσουν οποιαδήποτε απορία και να τον βοηθήσουν να επιλέξει την ειδικότητα που ταιριάζει καλύτερα στην επαγγελματική σταδιοδρομία που θέλει να επιτύχει.
 4. Άριστοι καθηγητές.
  Οι διδάσκοντες του ΙΙΕΚ ALTO είναι πλήρως καταρτισμένοι πάνω στο αντικείμενό τους και είναι πάντοτε στο πλευρό των σπουδαστών. Διαθέτουν άρτιες γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία την οποία είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με τους σπουδαστές, προκειμένου να τους προετοιμάσουν για ένα λαμπρό επαγγελματικό μέλλον.
 5. Πλήρως εξοπλισμένοι χώροι και εργαστήρια.
  Τα εργαστήρια του ΙΙΕΚ ALTO είναι κατάλληλα εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται η κάθε ειδικότητα ώστε οι σπουδαστές να ενασχολούνται άμεσα με το αντικείμενό τους. Επίσης, όλοι οι χώροι και οι αίθουσες τηρούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σύμφωνα με τις τελευταίες πιστοποιήσεις ώστε να παρέχεται ασφάλεια τόσο στους σπουδαστές όσο και στους εργαζόμενους.
 6. Μέριμνα για επαγγελματική αποκατάσταση.
  Το ΙΙΕΚ ALTO διευκολύνει τους σπουδαστές του στην εύρεση θέσης για την ολοκλήρωση της πρακτικής τους άσκησης μέσω του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας. Η συνεργασία μας με μεγάλες επιχειρήσεις μας δίνει το πλεονέκτημα να παρέχουμε τόσο στους σπουδαστές όσο και στους απόφοιτους του ΙΙΕΚ την ευκαιρία μιας άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης με πολλές προοπτικές εξέλιξης.
 7. Πολυδιάστατη εκπαίδευση.
  Οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ ALTO έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στα σεμινάρια και στα webinars που διοργανώνονται για κάθε ειδικότητα και να συμμετέχουν ακόμη και διαδραστικά. Οι υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις που γίνονται από καταξιωμένα άτομα του κάθε χώρου αποτελούν πολύτιμη εμπειρία για την εκπαίδευσή τους και την επαγγελματική τους κατάρτιση. Επίσης, παρέχεται διαρκής τεχνολογική υποστήριξη ώστε να έχουν όλοι οι σπουδαστές άμεση πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό.
 8. Ευχάριστο περιβάλλον.
  Για το ΙΙΕΚ ALTO το ευχάριστο περιβάλλον είναι το ίδιο σημαντικό με την άρτια εκπαίδευση. Όλο το προσωπικό του ΙΙΕΚ είναι πρόθυμο να βοηθήσει και να στηρίξει έμπρακτα τους σπουδαστές, με κύριο γνώμονα πάντοτε την ευγένεια καθώς ένα κύριο μέλημά μας είναι τα χαμογελαστά πρόσωπα των σπουδαστών μας!
 9. Τοποθεσία.
  Το ΙΙΕΚ ALTO στεγάζεται σε ένα μεγάλο διώροφο κτήριο στο κέντρο της Πάτρας με πρόσβαση και για ΑΜΕΑ, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για άτομα εκτός της πόλης των Πατρών, καθώς βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, στο Προαστιακό τραίνο και στον σταθμό του ΚΤΕΛ. Το σημείο σφύζει από ζωή και παρέχει τα πάντα σε απόσταση λίγων μέτρων.
 10. Είναι για κάθε ηλικία!
  Το ΙΙΕΚ ALTO δεν είναι μόνο για όσους ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους πορεία. Είναι ένα ΙΙΕΚ κατάλληλο και για όσους θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους, να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις στο αντικείμενό τους ή και για όσους θέλουν πάντα να μαθαίνουν κάτι νέο! Είμαστε σε απόλυτη συνεργασία ακόμη και με σπουδαστές που παράλληλα εργάζονται, ώστε να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό.

Αν θέλεις να ανακαλύψεις και άλλους λόγους για να επιλέξεις το IIEK ALTO, μια επίσκεψη στον χώρο μας ή ένα τηλεφώνημα σίγουρα θα σε πείσει ότι πάντα, μπορείς το καλύτερο!

Κλείσε μια προσωπική ξενάγηση στο IEK ALTO!

Τοποθεσία
Staff
Service
Service Extras
Ημέρα & Ώρα
Recurring info
Πληροφορίες
Cart
Confirmation
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Το ραντεβού σας επιβεβαιώθηκε
Ο αριθμός της κράτησής σας:
ADD TO iCAL CALENDAR

Μετάβαση στο περιεχόμενο